Personvernerklæring

Personvernerklæring / cookies

Sanitær Norge AS

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer:

Når du sender inn en kontakt henvendelse mottar vi en epost som inneholder navn, epost adresse og din melding til oss. Denne informasjonen er nødvendig for at vi skal svare deg.

Bestilling:

Når du bestiller en vare fra oss behøver vi å registrere fullt navn, adresse og kontaktdetaljer som vi benytter for å kunne lage en ordre til deg. Disse opplysningene ligger i vår fakturaprogram og er ikke tilgjengelig fra tredjepart. Vi deler ikke disse opplysningene med andre.

Innebygd innhold fra andre nettsteder:

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med;

Full adresse og kontakt detaljer trenger vi registrere til transportøren for din ordre. Vi deler ikke til noen andre parter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg:

Vi lagrer opplysningene så lenge som det finnes garanti eller reklamasjonsmulighet på det leverte produktet.